Plakati i Banner-i - Male tiraže, od  jednog pa do nekoliko stotina komada. Potrebe klijenata za izložbe, promocije, prodavnice... od standardnog B2 formata, pa do čudesnovelikih formata.


ID kartice - ID kartice u punom koloru, mogućnost štampe varijabilnih podataka (slike, imena, zvanja...) za identifikaciju zaposlenih u velikim firmama, stalne propusnice, samite, konferencije, kongrese...Samo da ih zakačite!


Brand radni katalozi - Na rastućem tržištu, kako stranih tako i novih domaćih brand-ova, postoji potreba proizvođača i dilera da kupce - maloprodaje snabdeva radnim katalozima što što bi im omogućilo lakše naručivanje robe iz asortimana dobavljača. Proizvođači i distributeri obuće, garderobe, automobila, hemije, mesnih prerađevina... ovim će sebi i maloprodaji olakšati i osavremniti posao.


Kalendari - Personalizacija kalendara - logo i ime partnera na vašem kalendaru će osigurati posebno mesto na njegovom zidu. Unikatni kalendari za svakog klijenta.


Personalizovane brošure - Direktnim obraćanjem (imenom) kupcu u prodajnim brošurama, on će se osetiti prijateljem vaše firme. Post-sajamsko obraćanje potencijalnim kupcima (imena sakupljena na sajmu) u protrošačkom katalogu izazvao bi pravi bum u prodaji. Imate bazu podataka vaših kupaca - poželite im srećan rodjendan ili novu godinu direktno ih imenujući. Svako će se osetiti "dirnutim".


Grafika za izloge -  Štampamo na folije koje su providne iznutra,dok se sa spoljne strane vidi konacan imidz. Efektne poruke za izloge - za isticanje cena, sezonske potrebe (Sale, New Arrival...)


Baneri -   Izrada banera u digitalnoj ink-jet tehnologiji na različitim materijalima u svim formatima. Štampa UV i IC otpornim bojama garantuje dug vek štampanog imidža i u spoljašnjim uslovima. Izrada na vinilima, mrežastim vinilima, tekstilnim materijalima i PVC folijama.


Nalepnice svih formata i oblika -   U mogućnosti smo izrade PVC nalepnica svih formata i oblika.


Podna grafika


AutoGrafika -   Štampa na specijalnim CAST folijama specijalno namenjenim za autografiku. Brendiranje svih vrsta vozila bilo da su sa ravnim  ili krivim površinama. Za ostakljene površine koristi se "One Vision" folija.


Prozorska grafika -   Prozorska grafika je štampa na ONE VISION folijama koje su izrađene od perforiranog materijala koji propušta svetlost u jednom, a onemogućava poglede znatiželjnika u drugom smeru. Štampa se vrši direktno na foliju UV stabilnim bojama.


Bilbordi

Putokazi

RollUp baneri i sistemi

Reklamne table

Promo štandovi

Promotivna galanterija

Svetleće reklame

Reklamni natpisi na izlogu

Grafički dizajn

Štampa donetog fajla